Huid-verlichtend eiwit gezichtsmasker, verwen uzelf met dit huid-verlichtend gezichtsmasker dat gebruik maakt van kurkuma, een kruid dat huid-verlichtende eigenschappen heeft en dat ook helpt tegen verkleuringen en donkere vlekken veroorzaak door acné. Ingrediënten 1 theelepel sinaasappelsap 1 eiwit 1 theelepel kurkuma poeder, zoals eerder al vermeld heeft kurkuma huid-verlichtende eigenschappen die pigment-vlekken kunnen wegwerken. Ook sinaasappelsap helpt tegen verkleuringen van de huid. Instructies: doe het eiwit en 1 theelepel sinaasappelsap in een kom en roer goed tot het schuimig wordt. Voeg 1 theelepel kurkuma toe en meng opnieuw. Zorg ervoor dat het mengsel niet te vloeibaar.

gezichtsmasker maken honing het gezichtsmasker aan te brengen ga je de huid daar uitrekken en kan dat rimpels veroorzaken. Dit eenvoudige gezichtsmasker is krachtig in het wegwerken van overtollige olie in de huid en poriën. Als je een droge huid hebt is het niet aangeraden dit gezichtsmasker te gebruiken.

Het is spreadsheet simpel om te maken en ook nog eens heel goedkoop. Ingrediënten 1 eiwit 1 theelepel vers citroensap theelepel honing, het citroensap is goed tegen acné-veroorzakende bacteriën en zorgt ook voor een beter geur. De honing heeft ook antibacteriële eigenschappen en maakt de huid lichter. Instructies: Meng het eiwit met een theelepel citroensap totdat het mengsel schuimig wordt. Voeg theelepel honing toe en roer goed. Was eerst uw gezicht met warm water om de poriën te openen. Breng het mengsel aan met schone handen. Verspreid het mengsel over uw volledige gezicht maar vermijd gevoelige plaatsen rond de mond, de neus en de ogen. Houd het masker op gedurende 10-15 minuten. Wanneer het mengsel volledig is opgedroogd, haal je het er voorzichtig af met warm water en wrijf je in cirkelvormige bewegingen. Droog uw gezicht goed af en ervaar het goede frisse gevoel van je huid!

gezichtsmasker maken honing

Dit magische gezicht masker verwijdert vlekjes, acne


Diy 3 Eiwit gezichtsmaskers die je gemakkelijk zelf kan peter maken. Eiwit heeft tal van voordelen. Het is goed voor het verscherpen van de huid: het werkt zeer goed tegen een vette huid, laat poriën krimpen en helpt overtollig talg te verminderen. Eiwit bevat ook lysozym, een enzym dat krachtig is tegen acné-veroorzakende bacteriën. Laten we hieronder eens kijken naar de belangrijkste voedingsstoffen in eiwit en hun effecten op de huid. Al in de oudheid werd eiwit gebruikt in de recepten van gezichtsmaskers, vooral in azië waar een mooie stralende huid een teken van rijkdom was. . je kan eiwit als enige ingrediënt gebruiken maar door nog andere sterke ingrediënten te gebruiken kunt u uw huid nog meer verzorgen. Hieronder vindt u 3 simpele huidvriendelijke eiwit gezichtsmaskers samen met ingrediënten die u gemakkelijk in huis kunt halen. Acné-bestrijdend Eiwit gezichtsmasker, dit puistjesbestrijdend gezichtsmasker heeft 3 ingrediënten die je in elke keuken kan vinden.

Zelfgemaakte gezichtscrèmes natuurlijke schoonheid


Als je een droge of gevoelige huid hebt, kan het zijn dat de ingrediënten van het acne masker te uitdrogend werken. Maak in plaats daarvan een verzachtend masker met gebruik van havermout, yoghurt en honing. 6 Dit zijn de voordelen van elk ingrediënt: havermout werkt als een natuurlijke reiniger en heeft zowel scrubbende als ontstekingremmende eigenschappen. Yoghurt is vol met calcium, proteïne en vitamine d, welke allemaal belangrijk zijn voor je huid. Het helpt ook de vochtbalans te herstellen in je huid en zelfs de tint van je huid. 7 Honing is een fantastische vochthersteller voor de droge huid. 8 2 Zorg ervoor dat de havermout fijngemalen.

gezichtsmasker maken honing

Je wilt de vloeibare, transparante soort honing. 6 voeg vers citroensap toe aan de kom. Je hebt een halve eetlepel citroensap nodig. Het is aan te raden om ervaringen vers citroensap te gebruiken in plaats van geconcentreerde, welke misschien te sterk is voor je huid. Als je geen vers citroensap in huis hebt, dan kun je gewoon een citroen door xeomin de helft snijden en het sap uit een van de helften knijpen tot je genoeg hebt. Voeg het citroensap toe aan de mix. De resterende citroen kun je verpakken en in de koelkast bewaren voor later gebruik.

7 voeg de tea tree olie toe. Je hebt een halve eetlepel van het citroensap nodig en vier druppels van de tea tree etherische olie. 8 Meng alles door elkaar. Gebruik een vork of lepel om alles door elkaar te mengen tot je een dikke, korrelige pasta hebt. Dit is genoeg voor een of twee huidbehandelingen. Methode 3 Een verzachtend masker maken 1 overweeg om een verzachtend masker te maken.

(Een beetje) goed nieuws voor


4 Citroenen hebben een antibacteriële en een antischimmelwerking, wat ze heel geschikt maakt om acne en mee-eters te behandelen. Tea tree olie is een natuurlijke ontsmetter. 5 tea tree olie is een natuurlijke ontsmetter en huidversteviger. 2 Zorg ervoor dat de havermout fijngemalen. Als je havermout heel is, of te korrelig, dan kun je ze fijnmalen in een koffiemolen, een blender of een keukenmachine.

3 Verkrijg een mengschaal. Omdat je werkt met zulke kleine hoeveelheden, kun je werken met van alles als mengschaal, van een kop tot een klein kommetje, tot zelfs een oud yoghurtbakje. 4 voeg de gemalen havermout toe aan de mengschaal. Meet twee eetlepels gemalen havermout af en giet ze in je kom. 5 giet er wat honing bij. Meet twee eetlepels honing af en voeg het toe aan de mengschaal.

10 nejlepších restaurací - ázerbájdžán - tripAdvisor

Je kunt ook een afvallen eetlepel kamillethee gebruiken in plaats van water. Voeg een paar plakjes geprakte banaan toe aan de havermout. Overweeg om wat druppels amandelolie toe te voegen. Vervang het water door een eetlepel olijfolie, voor een meer verzorgend masker. Methode 2, een acne masker maken 1, overweeg een masker met honing, citroen en havermout. Als je last hebt van acne, dan kan dit masker precies de juiste voor jou zijn. Het bevat gemalen havermout, honing, citroensap en tea tree olie. Dit zijn de voordelen van elk ingrediënt: havermout werkt als een natuurlijke reiniger en heeft zowel scrubbende als ontstekingremmende eigenschappen. 3 Honing heeft antibacteriële eigenschappen en is een antioxidant, wat het fantastisch maakt om acne en mee-eters te behandelen.

gezichtsmasker maken honing

12 oorzaken van duizeligheid en hoofdpijn

6, voeg de honing toe en roer. Je hebt een eetlepel honing nodig. Zorg ervoor dat het mijn de transparante, vloeibare soort. Meet de honing af, voeg het toe aan de kom en meng het met een lepel tot het een geheel. 7, overweeg om andere ingrediënten toe te voegen of ingrediënten te vervangen. Je kunt je gezichtsmasker in deze vorm gebruiken, of je kunt er andere ingrediënten aan toevoegen. Je kunt ook ingrediënten vervangen door andere. Hier zijn wat ideeën:. In plaats van heet water te gebruiken, kun je een eetlepel koude melk gebruiken.

Meet drie eetlepels havermout af en doe ze in de tattoo kom. 4, voeg wat heet water toe en meng het. Je wilt je havermout zacht hebben voor dit masker, dus meet een eetlepel heel heet water af, en voeg dat toe aan de havermout. Meng de twee ingrediënten tot ze gemixt zijn. 5, laat het mengsel een beetje afkoelen. Laat de havermout even afkoelen voor je naar de volgende stappen doorgaat. 1, dit geeft de havermout ook genoeg tijd om het water op te nemen, wat ze zachter maakt.

10, tips tegen, ontstoken, tandvlees (Leestip) - slechte Adem?

Ingrediënten, ingrediënten voor een basismasker drie eetlepels geld gemalen havermout een eetlepel heet water een eetlepel honing, ingrediënten voor een acne masker twee eetlepels gemalen havermout twee eetlepels honing een halve eetlepel citroensap vier druppels tea tree etherische olie. Ingrediënten voor een verzachtend masker een eetlepel gemalen havermout een theelepel honing een theelepel yoghurt, methode 1, een basismasker maken 1, neem een mengschaal. Je hebt iets nodig om al je ingrediënten in te mengen. Omdat je werkt met dermate kleine hoeveelheden, kun je een klein bakje of zelfs een kopje gebruiken. Zorg ervoor dat je havermout fijngemalen. Je wilt een grove, meelachtige textuur hebben. Als je havermout te korrelig is en te grote brokken heeft, dan zul je ze moeten malen in een koffiemolen, blender of keukenmachine. 3, doe de havermout in de kom.

Gezichtsmasker maken honing
Rated 4/5 based on 559 reviews