"Data retrieval - hewlett-Packard development Company,. "Historical aspects of botulinum toxin : Justinus Kerner (17861862) and the "sausage poison". "Botox chemical may spread, health Canada confirms". "Properties and use of botulinum toxin and other microbial neurotoxins in medicine". 'mijn vrouw mag eens in de week met haar vriending uitgaan en ik ook.' Klik hier om een reactie te geven Ongelukkig Een man ligt al een lange tijd in coma en zijn vrouw wijkt geen minuut van zijn ziekbed! "How Doppelgänger Brand Images Influence the market Creation Process: Longitudinal Insights from the rise of Botox Cosmetic". "Botulinal neurotoxins: revival of an old killer".

not just what we do, but who we are." -. "Kijk zegt de nederlander, "die vent, daar ga ik mee vechten." "hoe wil je dat dan doen?" vraagt de Amerikaan. "3480 3490 tape backup migration". "The action of botulinum toxin on the neuro-muscular junction".

"I will survive: dna protection in bacterial spores". "Botox and the gummy smile". 'Als je me nog een keer zo kust, lieveling zegt ze, 'ben ik voor eeuwig van jou.' 'bedankt voor de waarschuwing.' zegt piet. "Infantile Esotropia treatment management". "Jason Blumenthal '90 - syracuse University". 'koning, mag ik met uw dochter trouwen?' 'dan moet je eerst de draak in het zuiden verslaan!' zegt de koning. 'waarom rijdt snel u zo hard?' vraagt de politieagent. om herbesmetting te voorkomen moeten alle huisgenoten van een schurftdrager worden meebehandeld met de crème. "Botox maker bought for 66 billion in biggest deal of 2014". " Botulinum toxin type a for chronic migraine". " Botulinum toxin in the treatment of strabismus.

15 Best eye wrinkle Creams


"Actavis plc is now Allergan plc". "Gummy smile and botulinum toxin : a new approach based on the gingival exposure area". 'viel met m'n neus in de boter. "Cosmetic dentistry has gone mainstream says Kimberly harms, dds, consumer advisor and spokesperson for the American Dental Association (ADA) and a dentist in private practice in Farmington, minn. "FujiFilm Barium-Ferrite magnetic Tape Establishes World Record in Data density:.5 Billion Bits per Square Inch". "Schat kunnen we niet even." "Nee!" na een uur weer: "Ik wil graag even." "Wat wil je nou met dat eeuwige gevraag van jou?" "Ik wil alleen even een half uurtje pauzeren." Klik hier om een reactie te geven battarij Wat is het verschil tussen. "Hard-disk-drive technology flat heads for linear tape recording".

Jeuk, op, je, hoofd, of nek, wat Kan Het Zijn?


"He buurman, kom je lekker een bakkie koffie drinken?" "Vooruit dan maar zegt de man. Na twee bakjes koffie maakt de man aanstalten om weer naar huis te gaan, maar de buurvrouw vraagt hem nog een borreltje te blijven drinken. "Vooruit dan maar." Om een uurtje of 11 en een paar borreltjes verder vindt de man het echt de hoogste tijd worden om naar huis te gaan. De buurvrouw, zo geil als boter door de drankjes, vraagt: "Heb je geen zin om een nummertje te maken?" "Vooruit dan maar" zo gezegd zo gedaan. Inmiddels is het al half 1 geworden. "Ik moet nu echt naar huis, anders krijg ik gelazer" zegt de man. "Maar ik heb nog een vraag: "Heb je misschien een rood potloodje voor me?" de vrouw, licht verbaasd, zoekt alle lade kastjes door totdat ze uiteindelijk een rood potloodje vindt. De man steekt het potloodje achter zijn oor en gaat naar huis.

schurft op hoofd

In ruil voor mijn dankbaarheid krijgt u drie wensen, maar omdat u in een scheiding ligt, wil ik u er wel bij vertellen dat omdat u in scheiding ligt krijgt uw vrouw het dubbele.". Man: "Ok mijn eerste wens is een mooie grote rode ferrari." En poef, komt opeens een ferrari tevoorschijn. Geest: "Meester, meester, dat was een goede wens, maar uw vrouw heeft juist 2 ferrari's gekregen." de man: "okay dan voor mijn tweede wens, wil ik graag 1 miljoen gulden." de geest tovert weer even en zegt: "Meester royal u heeft nu 1 ferrari. Maak een wijze keuze voor uw laatste wens." "Goed zegt de man "Sla me maar half dood dan!". Klik hier om een reactie te geven beestig goed! Een ouder echtpaar nodigde de buren uit om te komen eten. Telkens als de oude man zijn vrouw iets vroeg, begon hij met 'schat lieveling 'duifje 'honnepon' enzovoorts.

De buren waren onder de indruk, want het echtpaar was al bijna 60 jaar getrouwd. Toen de vrouw even naar de keuken was, zei de buurman tegen de man: "ik vind het zo mooi dat u uw vrouw na al die jaren dat u getrouwd bent, nog steeds koosnaampjes geeft". De oude man boog zijn hoofd. "Om eerlijk te zijn, ik kan al tien jaar niet meer op haar naam komen."! Klik hier om een reactie te geven buurvrouw, een man zet 's avonds de vuilnisbak buiten. Op het moment dat hij weer naar binnen wil gaan hangt zijn buurvrouw uit het raam.

heldere informatie van de dermatoloog over

"Kijk zegt de nederlander, "die vent, daar ga ik mee vechten." "hoe wil je dat dan doen?" vraagt de Amerikaan. "Ik weet wel een manier om hem uit te dagen zegt de man, "Ik scheld gewoon zijn vrouw tattoo verrot. Dan moet 'ie mask wel met me vechten.". En hij begint te schelden tegen die vrouw: "Jij vuile, smerige, achterbakse hoer dat je bent!" "Kijk zegt haar man, "nou hoor je het eens van een ander! De geest, een man die door een echtscheiding gaat loopt depressief door het park heen. Hij schopt hier en daar een steentje, tot hij plots tegen een lampje aan schopt. Hij kijkt raapt het op en wil is toch wel nieuwsgierig wat het nou precies. Hij wrijft op het lampje en poef, een geest springt er uit. "Meester, meester, u heeft mij gered.

schurft op hoofd

Haaruitval - alle oorzaken op een rij

Er zit toch nooit wat in?" waarop zij zegt: "Ik strijk jouw onderbroeken toch ook?!". Straatvechter, een Amerikaan komt naar Nederland en stapt een café binnen. Tegen een man aan de bar zegt hij: "hi, ik zoek een straatvechter, ik zou wel eens een echt straatgevecht willen zien." "Dat treft zegt de man, "ik ben toevallig hernia een straatvechter. Mij moet je hebben." "okay zegt de Amerikaan, "ga mee naar buiten, dan zoeken we een tegenstander.". Buiten gekomen zien ze een boom van een kerel aan komen lopen. "Daar zegt de Amerikaan, "dat is je tegenstander." "Welnee zegt de nederlander, "als ik een keer hard op de grond stamp, dan loopt 'ie hard weg.". Dan komt er een echtpaar gearmd aanlopen.

Bij jou blijf ik niet! Vraagt de man verbaast. nou bobbie, vertel het maar. gisteren zat ik in jullie slaapkamer onder het bed te spelen en toen kwam pappa met de buurvrouw binnen. De buurvrouw ging in bed liggen en pappa kroop op - haar en toen deden ze precies het zelfde wat mamma met oom Henk deed toen pappa vorige zomer koop op zakenreis was! Klik hier om een reactie te geven. Strijken, manlief heeft de hele dag hard gewerkt, en gaat na het eten op de bank z' n krantje lezen. De vrouw is in de hoek van de kamer de was aan het strijken. De man kijkt naar haar, en vraagt: "Waarom ben jij je bhtjes aan het strijken?

Jeuk - alle oorzaken op een rij!

Oeps, herma is een paar dagen van huis geweest om haar zieke moeder te verzorgen. Als ze weer thuiskomt, zegt haar zoontje bobbie tegen haar: - mamma, zal ik jou eens iets vertellen? Gisteren zat ik in jullie slaapkamer onder het bed te spelen en toen kwam pappa met de buurvrouw spiercreme binnen. Ze waren allebei naakt. De buurvrouw ging in bed liggen en pappa kroop op haar. Herma legt haar hand op de mond van Bobbie en zegt: - stop. Wacht tot je vader thuiskomt en vertel hem dan precies wat je gezien hebt. Een paar uur later komt Herma's man thuis en ze roept hem toe: - smerige vuilak!

Schurft op hoofd
Rated 4/5 based on 764 reviews